hvid læderfarve til sko


Guardian Læderfarve er til genopfarvning af krakeleret og falmet læder så det fremstår som ny. Det er nødvendigt at børste skoen fri for støv og snavs inden at du påføre skocremen.


Pin Af Pernille Jessen Pa Bryllup Buket Tulipaner

Dækfarve til læder tasker sko samt kanter.

. Læder farve creme 100 ml. Egner sig ikke til ruskind nubuck og lignende materialer. Ved anvendelse renses møblet først med Guardian læder rens efter rengøring skal møblet tørre.

Når læderet er tørt farves skindet med narvsværte brug en klud til påføring evt. Du skal dog være opmærksom på at det kun er muligt at farve mørkere under hensyntagen til hvilken farve læderet har nu. Stykpris v 12 Stk 5580 DKK 6200 DKK inkl.

Kan fås i 62 farver. Den er egnet til pleje af blødt læder og nubuck og indeholder ikke. DKK 11800 Tilføj til kurv.

Prisen er pr stk Mål. Det er altid muligt at farve læder sort. Barefoot læder-farvet creme kan anvendes til alle typer læder.

Skolyx er Nordens største forhandler af kvalitetssko og plejeprodukter til sko og beklædning. Du skal vælge din skocreme efter skoens læder og farve. Læderdækfarve - fås i 60 forskellige farver.

Trænger til lidt hvid læderfarve. Disse er nemme at bruge og kan blandes sammen til utallige brugerdefinerede farver. Deres læderfarve kan klart anbefales til opfrisk og farveskift.

Der er over 60 forskellige farver at vælge imellem. Når den anvendes korrekt knækker den ikke skræller falmer eller gnides ikke. Farverne er vejledende da resultatet afhænger af læderets finish og tidligere farve.

Vi har et bredt udvalg af randsyede sko og premium-sneakers fra vores eget mærke Skolyx og kendte mærker som Yanko TLB Mallorca og Midas Bootmaker samt skopleje fra Saphir og Tarrago plus tilbehør og andre varer fra Kent Brushes Albert Thurston Alan Paine. Højde 73 cm bredde 62 cm sædehøjde 40 cm. Sko Creme Hvid og Sort 2pak DKK 11800 Tilføj til kurv.

Bruges til farveskift når der ønskes en anden farve end den oprindelige. Læderfarve til møbler Nu er det muligt at reparere dine slidte lædermøbler og give dem en opfrisker med denne læder farve fra Guardian som findes i mange forskellige farver. Leathers Choice læderfarve - Quick Color Dye farve til læder skind syntetisk læder og segldug.

Designstole til små penge. Hvid som sne Du kan finde de hvide sneakers hos alle dine favoritmærker og når du har fundet dem så brug dem til et par ankelkorte jeans for et cool drenget look. Før maling rengøres læderet grundigt med kemisk ren acetone.

Lav derfor altid en prøve på et sted der ikke er synligt. Omfarv dine sko forny farven eller reparer småskavanker. Hvis du er træt af den gamle farve på lædersko lædermøbler eller lign er det faktisk ganske let at indfarve på ny.

Tilføj til ønske liste. Malingen er vandbaseret for nem rengøring. Gold Quality Læderdækfarve binder på.

Sko Creme Choko og Sort 2pak DKK 11800 Tilføj til kurv. Påfør farven i et tyndt lag og lad den tørre i mindst 4 timer. Du har nu mulighed for at skifte farve på dine møbler sko bil-interiør mm.

Hvad passer hvide sko til. Farver der ligger lige ved siden af hinanden går godt sammen for eksempel blå og lilla rød og orange Farver der ligger i en 90 graders vinkel fra. På den måde ses hvordan læderet reagerer på farvningen.

Denne lædermaling er ideel til maling af støvler jakker atletiske sko punge og meget mere. Samt mange andre farve- kombinationer. Sko og støvler 1 Andre møbler og.

Brug den rette pleje til dine sko. Stort udvalg af Læderfarve til billige priser. Skocreme er et koncentreret produkt som du ikke skal bruge særlig meget af.

Opdater og renover dine sko med hurtigtørrende Saphir Tenax læderfarve. Kan være leveringstid på visse farver. Hvad passer til blå kjole.

Fornuftige priser og hurtig levering. Angelus læderfarve - Sneaker Paint. Den frisker farven op igen og endvidere plejer cremen læderet og beskytter læderet mod udtørring.

Cremen er specielt designet til vores sadler og tilbehør. Med Gold Quality Læderdækfarve er næsten alle farveønsker mulige. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

En ren sko er vigtigt for det endelige resultat. Tilføj til ønske liste. 36 60 120 180.

Fra sort til rød fra rød til brun fra brun til beige fra grå til sort og omvendt.


Reflex Hvid Skofarve


Laederfarve Startpakke Rensa Mobelpleje


Cathiel Recolour Laeder Daekfarve Hvid Masser Af Laederfarve Her


Reta Aps Www Rensa Dk


Laederfarve Hvid Rensa Mobelpleje


Laederfarve Narvsvaerte


Laeder Farve I Hoj Kvalitet Stort Udvalg Og Hurtig Levering


Last Sprint Block Sneakers Beige Zalando Dk Beige Laeder Herremode


Laederfarve Hvid Rensa Mobelpleje


Laederfarve 40 Ml Hvid


Adidas Originals Cardigan Superstar Sort X2f Hvid Adidas Adidas Originals Hvid


Laeder Farve I Hoj Kvalitet Stort Udvalg Og Hurtig Levering


Laeder Farve I Hoj Kvalitet Stort Udvalg Og Hurtig Levering


Laederfarve Sort Rensa Mobelpleje


Laeder Farve I Hoj Kvalitet Stort Udvalg Og Hurtig Levering


Laederfarve Hvid


Laederfarve Narvsvaerte


Laederfarve Cognac Rensa Mobelpleje


Pin Pa Foot Relief

Related : hvid læderfarve til sko.